Dansen, Turnen, Acrogym, en nog veel meer… alles kan! Kom ook bij dos!

Clubhuis

DOS heeft een eigen clubhuis aan de Halderweg 48 in Bennekom en zit aan sportzaal de Soetendael vast, maar heeft een eigen ingang.

Het clubhuis is de ontmoetingsplaats van DOS voor verenigingsactiviteiten en activiteiten van de lesgroepen van DOS.

Verenigingsactiviteiten kunnen zijn: demonstraties, wedstrijden, sportinstuif, maar ook recreatieve activiteiten als bijvoorbeeld paaseieren zoeken. Deze activiteiten worden door DOS georganiseerd. Heb je leuke ideeën laat het ons dan weten.

Activiteiten voor de lesgroepen van DOS georganiseerd door de lesgroep zelf i.o.m. de technisch leider van de groep dit kunnen zijn: gezellige avond, jaarafsluiting, napraten na wedstrijden en wellicht heb je zelf nog goede ideeën. Overleg met je technisch leider.

Van maandag t/m vrijdag wordt het clubhuis van DOS gebruikt door BSO het Kinderhuisje. DOS verzorgt i.o.m. het Kinderhuisje sportlessen tijdens de BSO tijden, Meer info: www.hetkinderhuisje.nl

Ook kan het clubhuis, in overleg, gebruikt worden door anderen dan DOS mits het gebruik gerelateerd is aan het activiteiten in sportzaal de Soetendael. Dit gebruik is mogelijk tegen vergoeding van huur clubhuis en verplichte afname van consumpties (vraag naar de voorwaarden)

Meer informatie over het gebruik via info@dosbennekom.nl

DOS beschikt over een aantal goederen, die in overleg, gebruikt kunnen worden door DOS leden tegen vergoeding. Dit zijn de volgende zaken:

Artikel Aantal Huurprijs per dag
Statafel (80 cm doorsnede) 4 5,00
Klaptafel (70×140 cm) 5 7,50
Bravilor koffiezetmachine 1 10,00
Thee thermoskannen 2 2,50
Koffie thermoskannen 2 2,50
Recent nieuws
DOS Bennekom