Dansen, Turnen, Acrogym, en nog veel meer… alles kan! Kom ook bij dos!

Over Dos

Sportvereniging DOS Bennekom is opgericht op 25 april 1928 en is een van de oudste verenigingen van Bennekom. De vereniging is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Bond. DOS heeft nu zo’n 200 leden en heeft zich ontwikkeld tot een vereniging met een breed en gevarieerd sportaanbod voor peuter tot en met senioren voor zowel meisjes/vrouwen als jongens/heren.

De lessen worden op een verantwoorde wijze gegeven door bevoegde sportleiding. In onze lessen brengen wij een balans tussen bewegen, plezier en prestatie. Ieder op zijn/haar eigen tempo of niveau. Voor leden met een hogere ambitie hebben wij diverse selectiegroepen waarbij meer discipline en prestatie gevraagd wordt, maar waarbij ook plezier in het sporten belangrijk blijft. Vanzelfsprekend wordt in de lessen gebruik gemaakt van goede, moderne, veilige materialen en toestellen.

Je kunt bij DOS terecht voor de volgende sporten:

Peutergymnastiek, Kleutergymnastiek, Turnen, Selectie turnen, Springen en Acro-gym,

Keep-fit, Volleybal

Meer informatie over onder andere het actuele lesrooster, contributie kun je vinden op deze website. Wil je meer informatie over de inhoud en het niveau van een les stuur dan even een mailtje en wij nemen contact met je op.

  • voor lidmaatschap en contributie ledenadministratie@dosbennekom.nl
  • algemene vragen DOS : info@dosbennekom.nl

Wil je eens kijken wat een bepaalde les precies inhoudt, dan ben je van harte welkom om een keertje op een les te komen kijken of nog liever een aantal proeflessen te volgen.

De lessen bij DOS zijn leuk, gezellig, gezond, uitdagend, verantwoord en betaalbaar.

Recent nieuws
DOS Bennekom