Sportvereniging DOS Bennekom

Dansen, Turnen, Acrogym, en nog veel meer… alles kan! Kom ook bij dos!

Lessen gaan van start!

De lessen van DOS Bennekom gaan vanaf 31 augustus weer van start (met uitzondering van de peuters die starten 16 september). We zijn blij weer “gewoon” met elkaar te kunnen sporten. We zullen in de zalen zo veel mogelijk ventileren de materialen indien nodig desinfecteren en we moeten ons natuurlijk wel aan de regels blijven houden!

  • Kom niet naar de zaal als je verkouden bent en/of koorts hebt.
  • Kom niet naar de zaal wanneer iemand in je huishouden koorts heeft.
  • Kom niet naar de zaal wanneer iemand uit je huishouden Corona heeft.
  • Desinfecteer de handen bij binnenkomst en bij het verlaten van de zaal.
  • Ouders mogen de kleedkamers niet in en houden onderling altijd 1.5 meter afstand. 

Hopelijk kunnen we op deze wijze seizoen 2020/2021 veilig en gezond met elkaar blijven sporten! 

Lessen donderdag 4 juni vervallen

De gymlessen van donderdag 4 juni komen wegens slecht weer te vervallen. We kunnen helaas nog steeds niet naar binnen en buiten turnen in de regen is niet zo goed voor de materialen en de veiligheid. Wij hopen op jullie begrip. 

Buitenlessen van start!

Blij zijn we te kunnen melden dat een groot aantal lessen buiten van start gaan voor jeugd tot en met 18 jaar! Alle leden van deze lessen hebben een mail ontvangen over hoe de lessen tot nu toe ingedeeld zijn! Heeft u geen mail gehad laat het dan weten dan staat uw mail adres niet in ons systeem en kunnen we dat aanpassen. Voor de maandag recreatie en de Acrogym groepen zijn we nog even aan het puzzelen daarover hoort u deze week meer! Alle lessen worden gegeven op het grasveld achter de Soetendaal!

Onderstaand lesrooster gaat vanaf 5 mei in: 

Dinsdag 17.30 tot 18.30 selectie tot en met 12

Dinsdag 18.45 tot 19.45 selectie 12+

Woensdag 09.00 tot 09.45 Peutergym (zonder ouders)

Woensdag 16.15 tot 17.00 Kleuters

Woensdag 17.15 tot 18.00 meisjes 6/7 jaar

woensdag 18.15 tot 19.00 meisjes 8/9 en 10/12 jaar 

Donderdag 17.30 tot 18.15 jongens tot en met 12 jaar 

Donderdag 18.30 tot 19.15 meisjes en jongens 12+ alle groepen (turnen/freerunnern/springen) 

Vrijdag Acro (via leiding rooster)

Zaterdag 10.30 tot 11.30 springen tot en met 12 jaar en instap selectie

Maandag 16.00 tot 16.45 uur turnen meisjes 6/7

Maandag 17.00 tot 17.45 uur turnen meisjes 8/9 jaar

Maandag 18.00 tot 19.00 freerunnen tot en met 12 jaar

Voor vragen neem gerust contact op via info@dosbennekom.nl 

 

 

 

Contributie en Corona

Alle leden hebben een brief ontvangen met informatie over de contributiebetaling gedurende de periode dat er geen les kan worden gegeven in verband met de Corona maatregelen. 

Mocht u deze niet hebben ontvangen dan hebben wij uw mailadres niet of het adres staat niet goed in ons systeem. Wanneer u een mail stuurt naar info@dosbennekom.nl dan passen wij het adres aan in onze administratie en zorgen dat u de brief alsnog ontvangt. 

Diploma Turnen 2019

Op zaterdag 6 juli 2019 hebben 50 enthousiaste DOS gymnasten laten zien wat ze afgelopen jaar allemaal hebben geleerd op de lessen. Het gaat dan niet op winnen of de beste zijn. Het gaat er bij het DOS diploma turnen om dat je kunt laten zien wat je hebt geleerd en wat je nog aan het leren bent. Het was een gezellige ochtend in Sporthal de Soetendaal in Bennekom. Veel ouders en andere belangstellende kwamen kijken naar de DOS jongens en meisjes. En natuurlijk verdiende iedereen met hard werken een echt turndiploma!

Spetterende opening nieuw wedstrijd seizoen van de acro.

Sophie Mika Britt

Maar liefst 2 van de 3 wedstrijd teams mocht naar huis gaan met een medaille.

Sophie Mika Britt vertrokken rond 7 uur sochtends richting hun 1ste wedstrijd.
Voor Britt haar 1ste wedstrijd en zie dan maar eens de controle te houden over je zenuwen.
Mika en Sophie keken tijdens het inturnen aandachtig naar hun “concurrenten” waardoor ze nog zenuwachtiger werden. 
Eenmaal op de wedstrijdvloer kwam er een grote lach op hun gezicht en deden ze hun uiterste best.
Dit werd beloond met en Gouden medaille.!

Debora uit het team samen met Sofie en Yuuki is een bekende op de wedstrijdvloer. In de jaren dat ze bij ons op acro zit is ze met sprongen vooruit gegaan. Ook dit jaar was dat weer duidelijk zichtbaar op de wedstrijdvloer.
Voor Sofie en Yuuki die pas sinds kort op acro zitten was de grote vloer soms wat overweldigend. De onderdelen werden netjes geturnd en aan het artistieke deel van de oefening kunnen ze nog wat bij spijkeren.

Ook Lilian en Rinske draaien al een tijdje mee bij de acro. Maar nog nooit samen met Noor. Waar vrijdag in de training nog niet alle onderdelen even goed gingen lieten ze gisteren ziet dat ze ze ook bijna perfect konden uitvoeren.
Dit werd beloond met een bronzen medaille 💖

Eelco bedankt voor het jureren 💝

Sport en Spelgroep van DOS

Op de maandagavond is het in de Platanenweg van 19.45 tot 20.45 uur een gezellige en zeer sportieve bedoeling. Een fanatieke maar zeker ook gezellige groep van ongeveer 10 dames en heren sporten dan gezamenlijk onder de bevlogen leiding van Margreet Helder. De les start meestal met een gezamenlijke warming up, bestaande uit verschillende loopvormen, balans oefeningen en stretch oefeningen. Daarna wordt er een spel gedaan. Dit kunnen bestaande spellen zijn zoals Volleybal, Korfbal, Hockey of Badminton, maar ook andere spelvormen die de docent zelf voorbereid. Daarna is het tijd voor de cooling down om daarna moe maar voldaan de kleedkamer op te zoeken. Er wordt hard gewerkt maar er is ook tijd voor een praatje met elkaar. De dames en heren moedigen elkaar aan en dagen elkaar uit. Deze groep zou het leuk vinden als er nog wat meer mensen hun groep komen versterken om samen te sporten! Dus wie wil zijn of haar lichamelijke conditie op een gezellige en verantwoorde manier verbeteren? Kom dan op maandagavond naar de Platanenweg en doe eens gezellig mee!

DOS Kamp groot succes!

Ondanks het kletsnatte weer tijdens de droogste zomer sinds jaren….was het DOS jubileumkamp dankzij de leuke DOS kids en begeleiders een groot succes!

Maar liefst 45 jongens en meiden van DOS en 7 enthousiaste begeleiders hebben het weekend van 20t/m 23 september op het YMCA in Leusden doorgebracht. Samen eten, lachen, spelen, in de regen lopen, turnen en afwassen is gewoon super leuk natuurlijk. Op de site zullen nog meer foto’s van het kamp worden geplaatst zodat iedereen kan zien hoe leuk het is geweest.

Een DOS kamp is volgens de kids zeker voor herhaling vatbaar!

Peuter gymlessen starten volgende week!

Ook de peuter gymlessen bij DOS zullen op 12 en 14 september weer van start gaan in de DVO hal in Bennekom!

Heeft u een peuter die houdt van klimmen, klauteren, rollen en springen? Dan moet u beslist een les komen deelnemen met uw peuter!

Aanmelden kan via info@dosbennekom.nl

DOS Bestaat 90 jaar!

Om dat te vieren nodigen wij iedereen op 21 april tussen 11.00 uur en 14.00 uur uit voor koffie/thee/limonade met wat lekker bij de muziektent!

Er zullen diverse demonstraties worden gegeven, kinderen kunnen worden geschminkt er een verloting met mooie prijzen en iedereen mag lekker springen op de tumblingbaan! Daarnaast worden er echte DOS doppers verkocht die zelfs voorzien kunnen worden van je naam!

Twijfel niet kom het jubileum meevieren op 21 april!

 

Recent nieuws

DOS Bennekom