Volg ons op:

Acro teams DOS naar Regio Finale

Afgelopen zaterdag hebben 5 Acro teams van DOS Bennekom meegedaan aan de tweede plaatsingswedstrijd D/E lijn in Eibergen.

De teams die onder leiding staan van Lisanne Peters hebben wederom goed gepresteerd en maar liefst 4 van de 5 teams hebben zich weten te plaatsen voor de Regio Finale. Lisanne is dan ook erg trots op alle deelnemers!

Lilian Pien en Madelon vielen met plaats 4 net buiten de medailles. Voor hen was dit de laatste wedstrijd voor dit seizoen. Aukelien en Emma waren de vorige keer laag geëindigd door wat foutjes in hun oefening. Deze hebben z20150207_123713e afgelopen zaterdag weer helemaal recht gezet. Een keurige oefening zorgde ervoor dat ze op de 5de plaats kwamen, en daarmee alsnog door zijn. Miranda en Tara hebben een hele nette oefening laten zien waardoor ze 8ste werden en dus ook naar de finale mogen. Bij Marjolein en Nora waren de zenuwen sterk zichtbaar, zij hadden daardoor wat schoonheidsfoutjes en eindigde op de 12de plaats. Omdat zij de 1ste wedstrijd wel 6de waren geworden mogen ze toch door naar de volgende ronde. Marlotte en Nienke hadden de vorige wedstrijd een val in hun oefening. En moesten daardoor nog hard aan de bak. Ze deden hard hun best en turnde een hoge salto. Ze werden 5de en ook zij mogen door.

Volgende week zijn er nog 11 wedstrijdteams die mogen spetteren op de wedstrijdvloer en zullen strijden voor een plaats in de Regio Finale.