Volg ons op:

DOS collecteert voor Oranje Fonds

Collecteer je ook mee van 17 t/m 21 mei 2016??

Van 17 tot en met 21 mei collecteert DOS Bennekom mee met de Oranje Fonds Collecte in Bennekom. Van het opgehaalde bedrag krijgt DOS de helft! Daarmee willen we initiatieven opstarten om meer senioren en peuters te laten bewegen! De andere helft van de opbrengst besteedt het Fonds aan sociale initiatieven in Gelderland. Alles wordt besteed en alles blijft dichtbij! DOS is op zoek naar 20 mensen die in Bennekom willen collecteren.

Als vereniging hebben we naast de contributie gelden ook aanvullende inkomsten nodig om leuke activiteiten voor de leden te organiseren, nieuwe lessen te starten of oude materialen te vervangen. Daarom gaan we dit jaar collecteren voor het Oranjefonds. Het oranjefonds is bekend van de appeltjes van Oranje, burendag en NL doet! Bovendien geeft de collecte ons de kans om een steentje bij te dragen aan deze maatschappij en ons als vereniging weer even op de Bennekomse kaart te zetten. Wij zijn de enige vereniging die in Bennekom gaat collecteren, daar mogen we trots op zijn!

Neem contact op via info@dosbennekom.nl of Moniek den Engelsman 06 24 72 67 87 om je aan te melden of informatie te vragen!

collecteren Oranje Fonds