Dansen, Turnen, Acrogym, en nog veel meer… alles kan! Kom ook bij dos!

Persberichten

Opnieuw medailles voor de Acro meiden van DOS.
 
De 3de plaatsingswedstrijd in Ruurlo ging helaas van start met een afmelding van het team Sterre, Thirza en Lenthe. Deze meiden kunnen helaas staan zij daarom 5de reserve voor het ONK.
 
In de categorie E-junioren hebben Megan, Maartje en Bibi zichzelf overtroffen. De afgelopen weken hebben ze heel hard getraind. Ze hebben deze wedstrijd maar liefst 4 punten meer behaald ten aanzien van hun 1ste wedstrijd. En zijn hiermee 6de geworden. en 4de reserve voor het ONK.
 
Nog 2 teams van DOS doen mee in deze categorie en zij mochten op het podium plaats nemen.
Jayda, Marit & Evelien straalde op de vloer en hadden alle zenuwen thuis gelaten waardoor zij 3de zijn geworden.
 
Hanneke, Joyce & Lieke hadden voor de wedstrijd een klein uitdaging. Lieke had te horen gekregen hoe mooi hoog de grote meiden haar hadden gegooid de 1ste wedstrijd. Hierdoor vond Lieke het toch wel erg spannend worden om de Basket tot ruglig te doen. Helaas is het bij de acro zo wat op het wedstrijdblad staat moet uitgevoerd worden. Maar gelukkig deed Lieke hem op het juiste moment en dit werd beloond met een 2de plek. Dit team heeft zich rechtstreeks geplaatst voor het ONK op 23 april.
 
Het team van Jayda, Marit & Evelien staan 1ste reserve voor het ONK.
In de middag mocht het team van Saraï, Sophie en Salomé nog aan de slag om hun oefening te laten zien. Helaas door werkomstandigheden kon het team de afgelopen weken niet veel met ze 3e trainen maar dit was niet zichtbaar op de wedstrijd. Salomé sprong onder andere een mooie salto. En ook dit team kwam daarmee op een mooie 2de plaats. Ook zij hebben zich geplaatst voor het ONK.
 
Juryleden Nicole & Eelco bedankt! En natuurlijk de trainsters van deze dag Lana & Irsa!
Recent nieuws
DOS Bennekom