Volg ons op:

Zilver voor Marlotte Koudijs

Afgelopen zaterdag was het voor de meiden van de B-selectie tijd voor de tweede plaatsingswedstrijd in de 6e divisie. De wedstrijd werd gehouden in de turnhal in de Beekbergen. Een mooie locatie voor een mooie prestatie! Marlotte Koudijs turnde, net als tijdens de eerste plaatsingswedstrijd die in december in Bennekom is gehouden, wederom een mooie en stabiele wedstrijd. Haar oefeningen werden door de jury ook gewaardeerd en zij mocht de zilveren medaille mee naar huis nemen.

Tijdens deze wedstrijden die maar liefst 5 rondes duurde, dus een lange dag voor de Dagmar de hoofdleiding van de groep en voor de juryleden die toch maar weer mooi de hele dag hebben gejureerd, konden ook finale plaatsen voor de Regio Finale op 11 april in Ede worden bemachtigd. Natuurlijk heeft Marlotte zich geplaatst, maar ook Pien Wisman en Yahyah Bediako hebben zich knap weten te plaatsen voor deze finale.

Ook de andere meiden van de B-selectie hebben hun best gedaan om mooie oefeningen te laten zien. Voor veel meisjes is dit het eerste wedstrijdseizoen dus een hoge klassering zit er nog niet in. Trots is Dagmar wel op de verbetering die de meeste turnsters al hebben laten zien ten opzichte van de eerste wedstrijd. Met veel plezier trainen de meiden weer lekker verder!

6 div4Marlotte