Volg ons op:

Bestuursleden gezocht!

Onze bijna 90-jarige club geeft een groot aantal kinderen en volwassenen veel sportplezier tegen een redelijke prijs. In al die jaren kon dat, doordat veel mensen een steentje bijgedragen hebben als vrijwilliger. Ook nu wordt onze club gedragen door een aantal vrijwilligers en natuurlijk onze leiding. Om onze club ook de volgende jaren een goede basis te geven hebben we dringend behoefte aan uitbreiding van ons bestuur.

Bij de komende jaarvergadering zullen we afscheid nemen van enkele bestuursleden. Om onze vereniging te kunnen besturen moet het bestuur aangevuld worden met minimaal 3 nieuwe bestuursleden!

We zoeken een nieuwe voorzitter en 2 algemene bestuursleden!

Het bestuur wordt ondersteund door een technisch coördinator voor de organisatie van activiteiten en de dagelijkse gang van zaken. Hierdoor is de belasting voor de bestuursleden ook goed te overzien.

Om onze financieel gezonde en bloeiende vereniging ook de komende jaren in stand te houden hebben we dus dringend aanvulling van ons bestuurlijk kader nodig. Neem contact op als je nadere informatie wil hebben (of je direct beschikbaar te stellen) via info@dosbennekom.nl

Aarzel niet en kom gezellig in het bestuur!!